İnşaat Şubesi 4 yaşında!
28.12.2021

İnşaat Şubesi 4 yaşında!

2017 yılında kurulan ve Sektörel Risk Yönetimi Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden İnşaat Şubesi 'Güvenliğimizi Birlikte İnşa Edelim' mottosuyla sektör paydaşlarını bilgilendirmeye devam ediyor.

İnşaat sektöründe iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenebilmesi ve iş sağlığı ve güvenliği koşullarının çok daha iyi hale getirilebilmesi amacıyla İnşaat Şubesi olarak 'Güvenli İnşaat' temalı çalışmalarımıza dört yıldır aralıksız devam ediyoruz.

Bu süre içerisinde sektör paydaşlarımızın desteği ve geri bildirimleri neticesinde çeşitli konular özelinde farkındalığı ve doğru saha uygulamalarını arttırmaya yönelik birçok etkinlik gerçekleştirdik. 2013 yılı verilerinden güncel döneme kadarki ölümlü iş kazalarını detaylı şekilde analiz ettik ve sektörümüzün ihtiyaçlarına yönelik öncelikli çalışma alanlarını belirledik. Paydaşlarımızın önerilerini de dikkate alarak odak noktası konularda birçok teknik doküman hazırladık ve sunumlar gerçekleştirdik.

Bundan sonraki süreçte de sektörümüzün iş sağlığı ve güvenli alanında daha da iyi bir konuma ulaştırılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Paydaşlarımıza bu zamana kadar ki tüm destekleri için teşekkür ediyor, 2022 yılında yeni projelerde bir araya gelmeyi dört gözle bekliyoruz.

Güvenliğimizi Birlikte İnşa Edelim.