KSO Ev Sahipliğinde Düzenlenen Yüksekte Çalışma Seminerine Katıldık.
12.08.2022

KSO Ev Sahipliğinde Düzenlenen Yüksekte Çalışma Seminerine Katıldık.

Konya Sanayi Odası ile Personel Yükseltici Platform İşletmeci İmalatçı ve Distribütörleri Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen “Yüksekte Çalışma Semineri” ile yükseltilebilen seyyar iş platformlarının İSG açısından önemine değinildi.

Konya Sanayi Odası (KSO) ile Personel Yükseltici Platform İşletmeci İmalatçı ve Distribütörleri Derneği (PLATFORMDER) iş birliğiyle 10 Ağustos 2022 tarihinde “Yüksekte Çalışma Semineri” gerçekleştirildi.

KSO konferans salonunda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasında PLATFORMDER Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Abdullah Tuncer tarafından yükseltilebilen seyyar iş platformunun iş kazalarının önlenmesindeki önemine vurgu yapıldı.

Yüksekte çalışma, ilgili mevzuat ve denetim ile uygulamaların aktarıldığı seminere Genel Müdürlüğümüz İnşaat Şubesi de aktif katılım ve destek sundu. Şubemiz Çalışma Uzman Yardımcısı Sn. Mustafa ÇİÇEKCİ tarafından 'İnşaat Sektöründe Yüksekte Güvenli Çalışma' sunumu gerçekleştirilerek katılımcıların konu özelinde bilgilendirilmesi sağlandı.