Lider Yapı Öğretmenleri Projesi Açılış Toplantısına katıldık.
29.07.2022

Lider Yapı Öğretmenleri Projesi Açılış Toplantısına katıldık.

Sektörel Yetkinlik Geliştirme Merkezlerinin Kurulması yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Operasyonu projesi ile üç meslek özelinde eğitimler verilecektir.

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) üstlendiği inşaat sektörüne nitelikli iş gücü yetiştiren yapı öğretmenlerinin eğitimlerine yönelik AB projesi açılış toplantısı gerçekleştirilmiştir.

“Sektörel Yetkinlik Geliştirme Merkezlerinin Kurulması yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Operasyonu” ile sektöre nitelikli iş gücü kazandırılmasının hedeflendiği proje kapsamında Alçı Levha Uygulayıcısı, İnşaat Boyacısı ve İskele Kurulum Elemanı mesleklerinde Millî Eğitim Bakanlığı bünyesindeki 150 Yapı öğretmeni için eğitimler düzenlenecektir.

28/07/2022 tarihinde gerçekleştirilen proje açılış toplantısında açılış konuşmalarının ardından Proje Koordinatörü Sn. Görkem Deniz ÖKBAY tarafından proje ve detayları hakkında tanıtım yapılmış, akabinde panelistler tarafından gerçekleştirilen sunumların sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılmıştır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İnşaat Şubesi olarak inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliğinin (İSG) çok daha iyi bir konuma gelebilmesi için birçok çalışmada işbirliği içerisinde olduğumuz paydaşımız İNTES tarafından üstlenilen bu projenin hayırlara vesile olmasını ve ülkemiz ile İSG adına güzel neticeler vermesini temenni ediyoruz.

Açılış toplantısı programı ekte yer almaktadır.

Dokümanlar