Risk Yönetimi Sempozyumuna Katıldık.
09.12.2022

Risk Yönetimi Sempozyumuna Katıldık.

Risk Yönetimi Derneği (RİSKYÖN) tarafından 29-30 Kasım 2022 tarihlerinde "Sıfır Riske Yolculuk" ana teması ile çevrimiçi olarak düzenlenen Risk Yönetimi Sempozyumunda sunum gerçekleştirilmiştir.

"Sıfır Riske Yolculuk" temasının; ölümlere, yaralanmalara, sağlık sorunlarına ve çevresel etkiye yol açan işlerle ilgili tüm risklerin kabul edilemez olduğu ve sıfıra indirildiği ideal bir dünyaya kavuşma vizyonunu ve bu vizyon ışığında her geçen gün sürekli iyileştirerek sıfır riske daha fazla yaklaşmak için İSG, çevre ve halk sağlığı alanlarında yapılması gereken çok disiplinli, bilimsel, teknik ve uygulamaya yönelik çalışmaları temsil ettiği sempozyumda, mesleki ve sektörel uzmanlık grupları özelinde çeşitli oturumlar düzenlenmiştir.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İnşaat Şubemizin de destek sunduğu  sempozyumun "İnşaat Güvenliği" başlıklı 12. oturumu kapsamında Şubemiz Çalışma Uzman Yardımcısı Sn. Erdem Han KILINÇ tarafından 'İş kazaları açısından inşaat sektörünün durumu' konusunda sunum gerçekleştirilmiştir.

Sürekli iyileştirme için ilgili mesleki alanlarda yapılması gereken çalışmalara ışık tutmayı hedefleyen etkinlik, sempozyum özetinin okunması ve kapanış değerlendirmeleriyle tamamlanmıştır. İnşaat güvenliği oturumunun da yer aldığı Risk Yönetimi Sempozyumunun 2. gün kaydına buradan ulaşabilirsiniz.