Uluslararası İSG Kongresi ve Fuarı Yapıldı
16.12.2018

Uluslararası İSG Kongresi ve Fuarı Yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı (IOHS EXPO)' 13-15 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen 'Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı (IOHS EXPO)' 13-15 Aralık tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi.

IOHS EXPO'da İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü adına açılış konuşmalarını gerçekleştiren Genel Müdür Yardımcısı Sn. Furkan YILDIZ, sektörde hizmet üretenlere halihazırda sunulan devlet destekleri hakkında bilgi verdi.

'Değişim Artı' temasıyla ilgili kamu kurumu temsilcileri, sektörün öncü firmaları ve iş güvenliği uzmanlarını bir araya getiren organizasyonda gerçekleştirilen 'İş Kazalarının Önlenmesinde Sonuç Alan Deneyimler ve İyi Uygulama Örnekleri' oturumunda Genel Müdürlüğümüz adına İnşaat Şubesi Uzmanları Sn. Nurullah TAŞ ve Sn. Alperen Fatih DURSUN yaptıkları sunumlar ile inşaat sektöründe meydana gelen ölümlü kazaların temel sebeplerine dikkat çekerek bu ölümlerin önlenmesine katkı sağlayacak iyi uygulama örneklerini katılımcılarla paylaştı.

'Genel Müdürlük İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları İş Güvenliği Uzmanları ile Buluşuyor' adlı panele Genel Müdürlüğümüzü temsilen katılan Sn. Taş ve Sn. Dursun'un katılımcıların sektörle ilgili sorularını yanıtlaması ve Genel Müdürlüğümüz faaliyetleri ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirmesiyle devam eden IOHS EXPO iyi uygulamaların ödüllendirildiği 'Kristal Baret Ödül Töreni' ile sona erdi.