Yüksekte Çalışma Testimize Katılın, Siz de Bilgilerinizi Tazeleyin.
01.08.2022

Yüksekte Çalışma Testimize Katılın, Siz de Bilgilerinizi Tazeleyin.

İnşaat sektöründe yüksekte çalışma konusu özelinde sıkça karıştırılan konulara dikkat çekmek ve güncel bilgileri hatırlatmak adına hazırladığımız teste siz de katılın.

Yüksekte çalışma faaliyetleri ve bu faaliyetlere bağlı düşme kazaları inşaat sektörünün en ciddi sorunlarındandır ve istatistikler, sektördeki ölümlerin yaklaşık % 40'ının yüksekten düşme sonucu yaşandığını ortaya koymaktadır. Dolayısıyla inşaat şubesi olarak yüksekte çalışma konusuna ayrı bir önem vermekte ve hazırladığımız yayınları web sitemiz aracılığıyla paylaşarak paydaşlarımızın istifadesine sunmaktayız. (Bkz: Yayınlar)

Bununla birlikte inşaat sahalarında uygun ve yeterli tedbirlerin alınabilmesi için doğru ve güncel bilgilerin yaygınlaşması son derece önemlidir. Saha ziyaretlerimiz esnasındaki gözlemlerimizde bazı tanımlamaların yanlış yapıldığını ve teknik konularda güncel olmayan düzenlemelere göre hareket edildiğini görebilmekteyiz. 

Bu sebeple güncel bilgilere dikkat çekme adına hazırladığımız aşağıdaki linkte yer alan soru formunda yüksekte çalışma ile ilgili 5 adet soruya cevap vererek siz de bilgilerinizin tazeliğini test edebilirsiniz.

Başarılar dileriz.

Link: Yüksekte Çalışma Soru formu